Kuala Lumpur kuvia ja juttua

Julkaistu Aasia, Maailman makuja, Malesia, Sohvasurffaus | 2

Tosiaan eilen oli aika sköndeli sää kuten videolla kerroin, joten päivän kuvasaldo jäi pieneksi. Kierreltiin lähinnä Petaling Streetin ympäristössä sateen vankeina, tavattiin yks Maken kaveri joka sattui olemaan kaupungissa samaan aikaan (vaikkakin jatkoi eteenpäin eilen iltapäivällä) ja käytiin ihmettelemässä jotain ostoskeskusta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Muheva afro


Sataa, sataa, ropisee..


Lintu parka!

Alkuillasta palattiin Josephinen kotiin Bukit Jalilin huudeille ja oltiin pari tuntia kämpillä, ennen kuin lähdettiin syömään.


Perheen yksi viidestä koirasta..

Mentiin syömään Josephinen, sen siskon ja siskonpojan kanssa – mitäs muutakaan kuin – sammakkoa! Huhhuh :) Vähän jännitti että mitähän siitäkin tulee, mutta yllättävää kyllä – se oli aika hyvää! Vaikka ei siinä kauheasti ollut mitään syötävää..

Photobucket
Ennen

Photobucket
Jälkeen

En tiiä, selviääkö noista kuvista edes mitenkään, että kyse oli sammakosta. No, mutta sitä se oli. Maistui vähän kanalle. Ehkä syön toistekin. :)

Photobucket
Todistusaineistoa paikan menusta

Photobucket
Josephinen kanssa yhteiskuvaa

Tänään aamulla nukuttiin pitkään ja puoliltapäivin Josephine heitti meidät asemalle. Lähdettiin kohti Petaling Streetiä josta oltiin käyty eilen varaamassa majoitus. Majoitutaan Petaling Street Hotelissa, huone maksaa 60RM (vähän hintava) mutta se on siisti, on oma vessa, pehmeä sänky ja hotla on hyvällä paikalla. Vaikka ollaankin ihan tässä Petaling Streetin ytimessä, niin huone on sen verran perällä, ettei sinne kuulu mitään möykkää kadulta. Petaling Street on tosiaan China Townissa täällä ja suosittu krääsä-shoppailukatu ainakin iltaisin. Tänään kun tultiin takasin kotiin päin kohdattiin aikamoinen näky, kun iltapäivällä katu oli vielä aika rauhallinen niin nyt se olikin tupaten täynnä eri vaatekojuja, hyvä kun sekaan mahtui..Mutta joo, iltapäivällä lähdettiin vaan kävelemään ja löydettiin lähellä oleva urheilukeskus/stadion/joku jossa pääsee uimaan. Siellä on ihan kunnon allas ja kaikki, ajateltiin huomenna mennä, sisäänpääsy maksaa 4RM (eli euron). Jatkettiin sieltä sitten matkaa kohti Kuala Lumpurin shoppailualuetta ja Time Square-nimistä ostoskeskusta, koska oltiin kuultu, että siellä on sisällä vuoristorata. Pitihän se mennä katsomaan..

Photobucket

Joo, ja tosiaan, ostarin sisällä oli pieni theme park vuoristoratoineen päivineen. Sisäänpääsy oli aika suolainen (ja näin sunnuntaina vielä normaalihintaa kalliimpi) joten jätettiin väliin ja tyydyttiin ihastelemaan aitojen takaa, mutta Markus oli sitä mieltä että meiän pitää kyllä joku päivä käydä testaamassa toi vuoristorata.. :)

Photobucket
Pari kerrosta

Photobucket

Tuolla Time Squarella oli kauppoja vaikka muille jakaa. Ja mua tietysti harmitti etten voinut shopata mitään. Ostin kuitenkin yhen pienen jutun, Rilakkuma-kaulanauhan johon voi laittaa kännykän tai avaimet kiinni. Jotain oli pakko saada..Noissa kuvissa ei siis näy koko ostoskeskus, vaan vain yksi ”siipi”. Mutta joo, voi sitä shoppailun määrää mitä tuolla voisi harrastaa.. Sanoinkin Makelle, että meiän pitää seuraavaks tehä ihan vaan semmonen shoppailumatka, jonne lähden tyhjän matkalaukun kanssa.

Photobucket

Photobucket

Time Squaren jälkeen hypättiin monorailiin ja ajeltiin pari pysäkkiä eteenpäin. Päätettiin lähteä katselemaan Petronas Twin Towerseja!

Photobucket
Sedu on näköjään siirtänyt baarinsa Phuketista tänne.. ;)

Photobucket
Joku rändöm sohva..? En tiedä.

Oltiin vielä vähän ”aikaisessa” kun saavuttiin torneille, koska oli vielä valoisaa. Otettiin silti kuvia ja ihmeteltiin ja odoteltiin pimeän laskeutumista.

Photobucket
Petronas Towers!

Photobucket
Lisää posetusta :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nyt meillä on kamerassa joku 50+ kuvaa noista pelkistä torneista, ei pitäisi olla valittamista ettei kuvia tullut otettua tarpeeksi!

Tänään ei onneksi satanut vettä koko päivänä joten pystyttiin liikkumaan hyvin jalkaisin. Käytettiin kyllä monorailiakin pariin otteeseen kun ei jaksettu kävellä. Nyt kaupunki on alkanut vähän selkiintymään eikä ole niin sekava fiilis täällä kuin vielä eilen tai toissapäivänä.Mutta kaikesta huolimatta musta tuntuu ettei tää KL ehkä ole lempparipaikkani. Täällä ei loppujenlopuksi tunnu olevan niin paljoa sellaista nähtävää, mikä mua kiinnostaisi. Shoppailuun on kyllä mainio paikka. Ruokakin on vähän niin ja näin, kun en ole niin hirveän innostunut kiinalaisesta ruoasta jota joka paikassa tuputetaan.. Oon kyllä urheasti maistellut kaikkea, mutta siitä huolimatta, kiinalainen sapuska ei vaan ole se mun ykkösruoka. :( Lisäksi tää kaupunki on jotenkin tosi likainen. Tai siis, olin odottanut, että täällä (ja Malesiassa muutenkin) olisi puhtoisempaa. Mutta mene ja tiedä. Tosin tuolla Petronas Towersin alueella oli kyllä vähän siistimmät kadut, varmaan kun siellä liikkuu enemmän turisteja (?).

Mutta en oo vielä luovuttanut tän kaupungin suhteen enkä sano että mulla olisi ollut jotenkin ikävää täällä. Mukavaa kaikinpuolin, on vaan jotain juttuja mistä en ehkä tykkää niin paljon :)

Kirjoittelen jossain välissä enemmän KL:n hintatasosta yms muusta hyödyllisestä tiedosta, mutta tää postaus jääköön vain päiväkirjaksi tästä päivästä. Palaillaan taas o/

2 Responses

 1. Ninetsiua
  | Vastaa

  Noi hinduluolakuvat on hienoja!! Mä olen täysin missannut tollaisen paikan.

  Ite tykkäsin syödä KL:ssa (sushin lisäksi) tandoori-ruokaa. Esim. business -keskustassa on paljon paikallisten suosimia tandoori-ravintoloita. Törkeen hyvää.

  Hauskasti tossa kuvassa, missä ootte Josephinen kanssa, näyttää että Make ois jättiläinen, kun muiden pienuus ei ihan välity. :D

  Hauskaa kaupunkilomailua!

  Ps. Lähen yleensä nykyään matkalle 1/3 täyden rinkan kanssa, koska joskus ekoilla reissuilla harmitti niin paljon, kun en voinut ostaa mitään. :D

 2. Anne
  | Vastaa

  Joo, mäki lähen yleensä reissuun lähes tyhjän rinkan kanssa. Mut nyt kun on pidempi reissu, piti raahata kaikennäköstä pakollista tavaraa enemmän Suomesta mukaan kuin normaalisti. Oon mä jotain pientä ostellut, ja mehän lähetettiin 12 kilon edestä tavaraa Taolta Suomeen jo, mutta silti mun rinkka on ihan turvoksissa. Tosin mulla on aika pieni rinkka, mut pitää varmaan sieltä Intiasta laittaa vielä joku paketti menemään kotiin että saan rinkan täyteen matkamuistoja ennen kotiinpaluuta..

Leave a Reply