Maken snorkkelitesti ja videota

Julkaistu Aasia, Thaimaa, Videoblogi | 0

Eilen oli tosiaan aikamoiset juhlat ja itse juhlakalukin selvisi illasta kunnialla sammumatta tai oksentelematta. Kaikki olivatkin ihmeissään että miksei Markus ole jo taju kankaalla vaan jaksaa vielä lipitellä kaljaa ja buckettia monta tuntia snorkkelitestin jälkeen.. Suomipoika kesti viinaa näemmä vähän paremmin kuin moni muu! Tosin Maken snorkkelitesti olikin kyllä loppujenlopuksi aika ”helppo”. Alkoholia oli mutta ei näemmä tarpeeksi :-D

Testi alkoi tietovisalla, Makelta kyseltiin mm. yhden koululla pyörivän koiran ikää, kummassa kankussa Alilla (kouluttaja Phoenixilla) on tatuointi, sekä sukellusaiheisia kysymyksiä. Oikeasta vastauksesta sai antaa shotin jollekkin muulle ja Markus onnistuikin jakelemaan niitä monelle. Väärästä vastauksesta piti itse nauttia shotti. Kyllä niitä nautittujakin tuli lopulta useampi :)

Tietovisaosuuden jälkeen oli itse snorkkelitesti, eli maski päähän ja snorkkeli suuhun, ja viinaa koneeseen. Mä en tiedä kuinka paljon alkoholia tohon ämpäriin pistettiin, mutta vissiin aika paljon! Markus vanhana tekijänä hoiti homman ongelmitta..


Marko ja Markus

Testin jälkeen pyörittiin vielä koululla jonkun aikaa ja jatkettiin sitten matkaa Diza-nimiseen baariin Saireen toiseen päätyyn. Siellä oli myös 3-vuotisjuhlat ja tupa oli aivan täynnä. Pyörittiin vielä parissa muussakin baarissa kunnes joskus 2-3 aikoihin lähdettiin kotiin lepäämään.


Flynn, Mark, Markus, Tom, Josh


Villen ja Jaken kanssa


Kotimatkalla

Oli tosi hauska ilta ja välillä vähän haikee fiiliskin kun tosiaan huomenna on sitten jo se lähtö ja jää kaikki ihanat ihmiset tänne. :( Parin kuukauden aikana on tullut tutustuttua kaikennäköiseen porukkaan mutta Phoenixin tyyppeihin erityisesti, ja vaikka en ite sukella, niin hyvin ollaan tultu juttuun kaikkien kanssa. Makelle varmaan isompi pala lähteä täältä. Kaikki tykkää siitä hirveesti ja se on saanut paljon kavereita. Valittiimpa se muuten kertaalleen viikon dive master traineeksi ja samoin heti perään kuukauden vastaavaksi. On hoitanut hommansa hyvin koululla. Johan täällä olis työpaikkakin sitä melkein odottamassa, jos vaan kiinnostaa.Tänään oli pienoinen dagen efter mutta selvisin puklaamatta päivän läpi. Käytiin In Touchissa syömässä ja vähän pulikoimassa meressä. Kohta olisi ohjelmassa pakkaamista, voi hemmetti että mä vihaan sitä.. Varsinkin kun kaikki kamat on täällä aivan levällään ja puolet vielä kadoksissa (huokaus tähän väliin). Illallinen nautitaan Taste of Homessa jonne on toivottavasti tulossa muutama kaverikin viettämään meiän viimeistä iltaa. Tänään ajoissa tutimaan, kun aamulla pitää olla lautassa jo 9:30.

Törmäsin eilen muuten yhteen entiseen museon työntekijään. Oli vähän hassu tilanne. Ei kyllä sen kummemmin sitten jääty jutskaamaan, kun Maken snorkkelitesti alkoi. Täällä tuntuu noita tuttuja kävelevän enemmän tai vähemmän vastaan.. Muutama teini-iän aikainen kaverikin on tullut vaan kadulla vastaan. Tao on suosittu..

Tähän loppuun sitten vielä tämmönen video jonka raapustelin kasaan. Seuraava päivitys tuleekin sitten varmaan Phuketista, palataan astialle muutaman päivän sisällä.

Tulee kyllä vähän ikävä, mutta ei voi mitään. Takasinhan aina pääsee ja niin edelleen. Järkyttävän nopeasti meni aika ja on vähän hölmö olo että nytkö jo muka pitäis lähteä häh. Nojoo, mutta ei siitä sen enempää. Elämä jatkuu!

Leave a Reply