Muistoja Nepalista: Kathmandu 8.5.2012

Julkaistu Nepal 2

Scroll down for English summary ↓↓

Löysin taannoin vanhan matkapäiväkirjan, johon olin kirjoittanut juttuja Nepalin matkaltamme 4 vuoden takaa. Matkapäiväkirjassani oli 6 kirjoitusta Nepalista, jotka jaan tänne blogiin niinä päivinä, kun olen ne matkalla päivännyt. Postaus on osa Matkoja menneisyydestä-sarjaa, jonka tarkoituksena on jakaa muistoja aiemmista omista sekä meidän yhteisistä matkoista. Tämä kirjoitus on sarjan viimeinen osa. Lue aiempi Nepal-kirjoitus täältä: Gorkha 2.5.2012.


Kathmandu 8.5.2012

Matka Gorkhasta tänne oli uuvuttava. Bussi oli tukossa, vauva pissasi mun jaloille.. Mitä vielä! Mutta hengissä selvittiin. Nyt ollaan oltu Thamelissa jo useampi päivä. Täällä on kallista ja turisteja paljon. Toisaalta länsimaisia ”mukavuuksia” kuten kunnon ruokaa on tarjolla, mutta kummasti alkaa taas kaipaamaan dal baathia kun sitä ei meinaa saada mistään..

Huomenna ajalteltiin lähteä Nagarkotiin, yhdeksi yöksi vissiin. Dulikhel jäänee nyt väliin. Aletaan molemmat olemaan aika väsyneitä matkusteluun ja rinkan raahaamiseen. No, enää 5 päivää..


Short summary in English

I found an old journal from our trip to Nepal 4 years ago and wanted to share six stories I had written there, in order to remember our trip across this wonderful country. I will share the stories on those dates, I had written them on the journal. This post is the last entry from my journal. Please read the previous part in here: Gorkha 2.5.2012.

Kathmandu 8.5.2012

Journey from Gorkha to here was long and exhausting. The bus was packed full, a baby peed on my legs (!!)… What else! But we survived. We’ve been in Thamel for few days now. It’s expensive and lot of tourists here. On the other hand, lot of western comforts such as food are available, though one starts to miss dal baath when it’s not possible to get it anywhere in here.

Tomorrow we were thinking to go to Nagarkot, for one night. We’ll probably skip Dulikhel. We both are bit tired from traveling and dragging the backpacks around. Well, 5 more days anymore..

2 Responses

 1. Katja/ Fat in BKK
  | Vastaa

  ”Lapsi pissasi jaloille.” Hahhaa! Ihan perus! xD

  Onko sulla tuossa yhdessä kuvassa sellanen hengityssuojain? Näyttää tosi samanlaiselta mitä Vietnamissa myydään jokaisessa pikkukojussa. Itellä on sellanen harmaaruudullinen muistona :P

  • Anne
   |

   Joo, se oli kyllä erittäin mukava aloitus 10+ tunnin bussimatkalle :D Istuttiin siellä bussissa kuin sillit suolassa ja mun edessä istuvan naisen sylissä oli vauva. Sille sitten iski hätä ja se nainen vaan nosti sitä vauvaa pois omasta sylistään ja eteensä, eli mun jaloille ja vauva rupes siinä sitten lorottaa :D Ei siitä päässyt oikeen pakoonkaan kun bussi oli niin täynnä sakkia. Ihanaa!

   Joo, se on tollanen kankainen hengityssuoja. Kathamandussa oli aika paljon saasteita ja pölyä kaduilla, mutta en nyt tiedä, auttoiko toi mitään :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.