Nahkalompukka ja muita tärkeitä reissukamoja – matkailuaiheinen videoblogihaaste

Julkaistu Videoblogi 4

Vaihda Vapaalle-blogissa Elina otti osaa haasteeseen, jossa vastataan matkailuaiheisiin kysymyksiin. Siitä innostuneena päätettiin osallistua mukaan, vaikkei meitä suoraan haastettukkaan – ja tällä kertaa videolla!

Ja Fat in BKK – sinut on haastettu mukaan! Osallistukaa muutkin innokkaat!

4 Responses

 1. Katja
  | Vastaa

  Hei apua, kiitos haasteesta!

  Mä en kestä että kuinka te ootte niin luonnollisia tolla videolla!!! Ja Bangkok! Haha, mun viha-rakkaussuhde kaupunkiin on taas rakkausvaiheessa ja kyllä sinne vaan haikailee.

  Mä lähin miettiin, et vastaisin videolle ja nään jo ne kaikki oudot maneerit sekä sanakäänteet joita varmasti käyttäis koska KAMERA. Mä voin luvata ainakin tehä testivideon, mut jos se matsku on sellasta kamaa, että silmät vuotaa verta kun painaa play-nappia niin ehkä ilmestyy sitten vaan kirjoitus :D

  • Anne
   |

   Teet videon! Ne on hyviä kun niissä kuitenkin sit välittyy se tunnelma ihan eri tavalla. Jännityksellä nyt odotan, päästäänkö kattomaan videota vai pitääkö tyytyä tekstiin :D

 2. Naureskelen täällä ääneen tolle nahkalompukalle, hahah :D Itehän tosiaan kuljettelen tärkeitä papereita aina jossain ryttääntyneessä muovitaskussa… Mut ihana video! Ja mäkin haluaisin Tiibetiin ja Mongoliaan.

  • Anne
   |

   Pitäähän tärkeällä tavaralla olla kunnollinen nimi! :D

   Muovitaskujakin meillä on käytössä, mutta ne on oikeasti aika epäkäytännöllisiä. Vie paljon tilaa jne. Onneksi nykyään suurin osa lipuista ja lapuista on sähköisessä muodossa, mutta pitää kyllä yleensä olla varmuuden vuoksi paperisia kopioita mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.