Reissukooste

Julkaistu Aasia, Hongkong, Intia, Malesia, Nepal, Thaimaa, Videoblogi | 3

Oon tässä jo viikon päivät työstänyt tällästä videota meidän reissusta. Ajattelin tehdä koosteen, johon kokosin kaikista maista juttuja. Siis, alunperin munhan piti tehdä tää video jo joskus puol vuotta sitten heti Suomeen palaamisen jälkeen.. No, matskua tutkiessani huomasin, että joku 99% kaikesta kuvatusta videosta on kadonnut kuin tuhka tuuleen.. Esimerkiksi Malesiasta ei löydy melkein mitään videomateriaalia. Voi hemmetti! :( Videosta ei siis tullut ihan kuin mitä olin alkuun ajatellut.

No, tässä se nyt on, kaikessa kämäsyydessään;

Kaikkia muistitikkuja, ulkoisia kovoja yms materiaalin perässä läpikäydessäni satuin kuitenkin löytämään Intiasta paljon videokuvaa jota ei muistaakseni ollut edes julkaistu. Taidanpa siis vielä jahka kerkiän, niin askarrella niistä yhden Intia-videon. :) Sitten ihan vaan muuta updatea; oon tässä ollut aika kipeenä, sunnuntaina menin tuplapalkan perässä töihin kipeänä jonka seurauksena maanantaina oli niin huono-olo, että seisominen ja istuminenkin heikotti. Tiistaina onneks rupesi helpottamaan ja tänään on ollut aika normaali olo, mikä on helpotus, koska huomenna pitää mennä taas töihin. Onneks kuitenkin vaan 2 päivää ja sitten on taas viikonloppu! Blogikin jäänyt vaihteeksi vähän taka-alalle kun olen häärinyt tuon videon ja flunssailun parissa viimeisen viikon. Buu. Nyt jatkan rennosti ottamista että viimeisetkin flunssan rippeet lähtevät pois. Moikka!

3 Responses

 1. Hanna
  | Vastaa

  Olipas makee video! Noi musiikit ja maisemat ja kaikki aiheutti ihan kylmiä väreitä ja nostatti matkakuumetta entisestään. Joo, ehdottomasti kannatan erillisen Intia-videonkin tekemistä! Pääsisi vielä fiilistelemään niitäkin tunnelmia tarkemmin videon muodossa, ennen kuin ne lävähtävät konkreettisesti omien silmieni eteen tuossa muutaman viikon kuluttua ;)

 2. Laura
  | Vastaa

  Ihan loistava video, kiitos siitä! :D Voin sanoa, että herätti pienoisen matkakuumeen, kun katseli tuollasta harmaana sunnuntaiaamupäivänä varpaat jäässä…

 3. Anne
  | Vastaa

  Joo, mullakin kyllä videota tehdessä rupes taas maa polttelemaan jalkojen alla.. :P

Leave a Reply