Viimeinen ilta KL:ssa

Julkaistu Aasia, Malesia | 0

Ei olla tässä parin päivän aikana tehty mitään sen kummoisempaa, kuin urheiltu ja syöty. Kuten jo aikaisemmin kerroin, niin tässä meiän lähellä on yksi urheilutalo, jossa pääsee uimaan. Käytiin eilen testaamassa allas 4RM:n (euron) hintaan ja vuokrattiin molemmille myös uimalasit (2RM kpl) ettei mee klooria silmiin! Allas oli ulkona joten saatiin haistella samalla ilmansaasteita ja ihastella maisemia.

Eilen mentiin altaalle joskus puoli 3 aikaan, ja saatiin olla aika rauhassa. Meiän lisäksi siellä ei ollut kuin pari tyyppiä ja uimavalvoja. Markus opetti mua uimaan.. Tai siis, kyllähän mä osaan uida, mutta haluan oppia uimaan ”oikein”. Joten tehtiin rintauintia ja sitten kroolia/vapaauintia. Aikamoista räpiköintiähän se mun krooli oli, mutta harjoitus tekee mestarin.

Illalla käytiin Time Squarella syömässä japanilaisessa (taas), käytiin täydentämässä hygieniatuotevarastoja ja katottiin Pulp Fiction kämpillä sipsiä ja hedelmiä ahmien (mikä yhdistelmä..).

Tänään aamulla nukutti taas niin sairaasti että päästiin ylös sängystä vasta varttia yli kymmenen. Meiän huoneessa ei ole ikkunaa joten veikkaan sen vähän sekoittavan tota unimaailmaa kun ei tule mitään luonnonvaloa sisään aamulla herättämään. Syötiin aamupalat ja tutkittiin nettiä, kunnes puoliltapäivin pistettiin lenkkarit jalkaan ja suunnistettiin pienen matkan päässä sijaitsevaan Kuala Lumpur Botanical Gardensiin.

Siellä on kaikenmaailman orkidea-, perhos-, peura- ja kasvipuutarhoja ja iso puisto, jossa on tekolampi ja mukava kävelytie sen varrella. Ei menty kattelemaan perhosia tai peuroja mutta käytiin puistossa kävelemässä ja ihasteltiin maisemia. Oltiin taas niin aikaseen liikenteessä, että puistossa ei juuri ollut ristin sielua. Muutama ihminen tuli vastaan.

Parin tunnin lenkkeilyn jälkeen käytiin kämpillä ottamassa torkut ja lähdettiin taas uimaan. Tänään altaalla oli vähän enemmän porukkaa, onneksi ihmisiä rupesi tulemaan vasta kun oltiin tekemässä lähtöä. Ilmeisesti porukka kuitenkin käy sitten koulun/töiden jälkeen uiskentelemassa. Ja joku koululaisryhmäkin siellä oli. Krooliharjoitukset jatkuivat tänään ja Markuksen mielestä meni jo paljon paremmin kuin eilen :) Mutta luulisin että mulla on aika hyvä uimaopettaja, kun eihän Markuskaan oo harrastanut uintia kuin vaatimattomat 20 vuotta.. :)

Jos joku on suuntaamassa Kuala Lumpuriin ja haluaa päästä täällä uimaan, niin kyseessä oli siis Stadium Chin Woo ihan 5 min kävelymatkan päästä Petaling Streetiltä. Voidaan suositella :) Allas oli ihan hyvässä kunnossa ja suihkutilat nyt aika askeettiset mutta siistit.

Uimisen jälkeen käytiin kämpillä kääntymässä ja mentiin taas Times Squarelle syömään. Markus halus testata jenkkiläistä Wendy’s pikaruokaketjua joten käytiin siellä hampparilla. Oli yllättävän maittavaa! Parempaa kuin mäkki tai burger king. Pihvikin oli ihan suht kunnollinen. Käytiin jätsibaarissa jälkkärillä, olipas herkkua syödä jätskiä yli 3 kuukauden tauon jälkeen. Mutta kuten arvata saattaa, nyt mulla on vähän maha kipeä :(

Oon muutenkin luistanut omista säännöistäni aika paljon.. Oon syöny majoneesia (paitsi en katukeittiössä), oon syöny buffetista, kun edellinen käsidesi loppui jonkun muutaman viikon jälkeen en käyttänyt sitäkään kunnes ostettiin Penangista uusi.. Mitähän vielä. Niin ja oon pessy hampaita täällä Kuala Lumpurissa hanavedellä. Ja nyt söin jätskiä.. Mutta kaikki tämä on vaan vastutuskyvyn kasvattamista! Pieni mahakipu ei haittaa jos tulee pöpöille immuuniksi.. Ei se nyt ehkä ihan noin mene kuitenkaan ;) Mut nyt täytyy koputtaa puuta tai muuten oikeasti sairastun. Ajattelin kyllä sairastaa pöpöt sitten vasta Suomessa..! Mutta saa nähdä mitä kaikkea se Intia tuo tullessaan..

Mutta aiheesta toiseen, täällä Malesiassa ei olla pahemmin shoppailua harrastettu vaikka mieli olisikin tehnyt. Ostin kuitenkin nyt nämä pari ihanaa juttua jotka haluan teille jakaa:


Rilakkuma-pussukka Penangista, toimittaa lompakon virkaa


Rilakkuma-kaulanauha avaimille/kännykälle..

Miten niin tykkään Rilakkumasta? Joka on suunnattu 3-6-vuotiaille lapsille? :D Se on niiiiin söpö!

Oon nyt yrittänyt jättää kaikki ostokset sinne Intiaan. Ajattelin sieltä sitten ostella vaatteita ja lähettää varmaan jotain vanhoja riepuja rinkan pohjalta postissa Suomeen (koska muuten sinne rinkkaan ei mahdu enää mitään muuta sisään).

Tänään on tosiaan meiän vika ilta täällä KL:ssa mutta ei jakseta tehdä mitään sen kummempaa. Katotaan varmaan kohta joku leffa ja ruvetaan alustavasti pakkaamaan kamoja. Muutamassa päivässä ollaan taas hienosti saatu levitettyä kaikki ympäri hotellihuonetta eri kasoihin.. Huomenna lento lähtee iltapäivällä joskus kolmen jälkeen ja varmaan aika pian check outin jälkeen puoliltapäivin lähdetään kohti lentokenttää. Lennetään Air Asialla joten meiän pitää mennä toiselle kentälle, josta halpalentoyhtiöt operoivat. Ei olla vielä onnistuttu selvittämään millä meiän sinne kannattais mennä, mutta eiköhän sekin pian selviä. Bussilla varmaan.

Mulla on nyt jotenkin aika sekavat fiilikset siitä Intiaan menosta. Toisaalta oon innoissani mutta toisaalta mua ihan melkeen hirvittää. Jotenkin pelkään sitä siellä sairastumista niin kauheesti! Kun kaikki on saanu jotain hirveitä loisia jotka ei meinaa lähteä millään.. Tai muuten vaan ovat olleet monta kuukautta enemmän tai vähemmän vatsataudissa. No, pikkujutuilla pitäisi päästä pitkälle, mut jos paikallisten hygieniataso on sitä että scheibellä käynnin jälkeen ei viitsitä pestä käsiä ja sitten käsitellään asiakkaan tilaamaa ruokaa, niin…D: En halua tietenkään yleistää. Täytyy vaan olla tarkkana (ja sehän multa onnistuu koska yleensä kaikki on enemmän tai vähemmän epäilyttävää) ja koittaa selvitä.

Mutta spekuloidaan Intiaa sitten tarkemmin kun sinne asti päästään. Pysyttäydytään toistaiseksi vielä tässä Malesiassa.

Haluan tehdä jonkun videopäiväkirjan vielä Malesiaan liittyen, voi olla että huomenna aamulla pitää kuvata se ja laittaa tänne blogiin, kun tänään pääsi unohtumaan. Pysykää kanavalla siis.

Kello lähenee kymmentä joten kohta voisi vetäytyä hotellihuoneen uumeniin. Täällä meiän hotellissa toimii wifi vain tässä kahvilassa, mut ihan hyvä, ettei tuu joka raossa roikuttua netissä. Palataan astialle siis huomenissa. Heippa o/

Leave a Reply