Kiinnostaako yhteistyö?

Metallia Matkassa on tehnyt yhteistyötä mm. Suomen parhaimpien matkablogien, 7 Fells Hostelin, Nordic Bloggers' Experiencen (isäntäbloggaaja 2015), Haaga-Helian ja IFPIn kanssa. Olemme myös olleet mukana ParisRion Travel Channelilla Youtubessa sekä Blogipaviljongissa Matkamessuilla vuosina 2016 ja 2017.

Lisäksi olemme olleet mm. Visit Kalajoen ja Visit South Coast Finlandin kutsumina tutustumassa kotimaan matkailutarjontaan.

Yhteistyöjuttuja pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä sähköpostitse anne at metalliamatkassa.com ja kysy lisää. Katsotaan, mitä yhdessä voidaan keksiä!


Me muualla

Metallia Matkassa on mukana Creepy Girl Travelsissa - vaihtoehtoista matkailua tukevassa yhteisössä. Markus kirjoittaa juttuja myös suomalaiseen metallimediaan Metalliluolaan, joka tarjoaa tarkastelua ja näkökulmia raskaampaan musiikkiin niin levyarvioiden, keikkajuttujen kuin uutisten muodossa. Hellsinki for Headbangers - metallimatkaajan opas Helsinkiin syntyi Annen matkailualan opinnäytetyönä vuonna 2015, ja on sittemmin laajentunut ja siirtynyt omalle sivustolleen.

HS 23.10.2015: "Helsinki voisi olla metallimusiikin pääkaupunki turisteille, uskoo mobiilioppaan tekijä"
Nyt 23.10.2015: "Tämä nainen teki Helsingistä metallimusiikki-matkaoppaan - ja uskoo, että Stadista voisi tulla maailman hevipääkaupunki"
Annen juttu Visit Helsingin blogissa "Hellsinki for Headbangers" (suomeksi /englanniksi)

Annen haastattelu Meriharakka.netissä "Matkailua opiskelemassa"

Work with us!

Metallia Matkassa is a Finnish travel blog written by a metalhead couple from Helsinki. We've been working together with for example 7 Fells Hostel, Nordic Bloggers' Experience (host blogger 2015), Haaga-Helia UAS and IFPI. We have been ParisRio's Partner Blogger producing content on their Youtube Travel Channel. We have also participated Blog Pavilion at Matka Travel Fair in 2016 and 2017.

Take a look what we've done from here!

We are part of Creepy Girl Travels Alternative Travel Society and Markus writes also for Finnish site Metalliluola concentrating on metal music albums & concerts reviews and news in the scene in general.

Contact us by e-mail anne at metalliamatkassa.com and let's see what we can do together!