Matkapäiväkirjaa; Pokhara osa 2

Julkaistu Aasia, Nepal, Videoblogi | 0

Huomenna joudutaan vaihtamaan majapaikkaa. :( Tultiin tänään illalliselta kasin aikoihin ja hotellin työntekijä ilmoitti että meiän pitää huomenna etsiä muu paikka, koska hotelli on ”varattu täyteen intialaisten turistien toimesta”. Että kiitos vaan tästä aikaisesta tiedosta. No, me saatiin huone tosi halvalla – kiitos sen matkatoimiston pitäjän siellä Bhairahawassa joka tän meille varasi – eikä ilmeisesti oltu sitten tarpeeksi hotellin palveluita (esim. otettu jotain trekkiä tai muita reissuja) käyttäviä tai muuten vaan tarpeeksi maksavia asiakkaita, että meidät pystyi helposti häätämään pois. No, onneksi naapurista löytyi vapaa huone, joka on myös ihan samaa tasoa ja vain 2 euroa kalliimpi yöltä (700rs). Ei tarvitse sitten lähteä pitkälle raahaamaan tavaroita.

Majapaikan vaihtaminen ei niinkään harmita (vaikka toki oltaisiin tässä mielellään loppuun asti oltu, kun oli niin kiva huone jne.) vaan se, ettei tästä voitu ilmoittaa aikasemmin. :/ No, mutta tämmöstä tää on. Köyhä länkkärireppureissaaja VS rikas intialainen turisti, ei ole vaikeaa arvata kumpi voittaa :)

Ei vaan oikein viitsi ikinä varata majoitusta etukäteen kauhean pitkäksi aikaa, kun ei ikinä tiedä jos haluaakin jos seuraavana päivänä pakata kamat ja suksia muualle. Mutta tästä opimme sen, että jos näinkin hyvä huone mikä meillä on tarjotaan tosi halvalla, kannattaa se varata ja maksaa vaikka etukäteen pidemmäksi aikaa. Eipähän sitten tule muut turistit hyppimään silmille!

Oikeastaan en ole edes varma, tuleeko hotelli täyteen intialaisia vai ei, eikä kyllä kiinnosta, mutta kysehän oli vain siitä että ne haluaa mieluummin meiän tilalle täyden huoneen hinnan maksavan asiakkaan. No, en syytä heitä siitä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.