Terveisiä Tokiosta!

Julkaistu Aasia, Japani 6

Viikko Tokiossa on hurahtanut aikamoisen sukkelaan ja jopa niin vauhdilla, ettei tänne blogiinkaan paikan päältä ole kuulumisia kerennyt ihan hirveästi päivitellä. Päiviin on mahtunut kaikenlaista perusturremenosta paikalliseen metalliskeneen tutustumiseen ja hauskaa on tietysti ollut – eikä pois huvittaisi lähteä! Alkuun pientä videomatkapäiväkirjaa:

Takeshita Streetillä Harajukussa pari tyyppiä sunnuntaiostoksilla

Kuten videolla totesinkin, tänään on meidän viimeinen päivä Tokiossa ja huomenna matka jatkuu Nagoyaan. Siellä meitä odottaakin majoitus hostellin dormissa – meikäläiselle muuten ensimmäinen kerta sellaisessa, jännityksellä odotan kuinka siitä selviän. Aiemmin olen majoittunut vain omassa huoneessa!

Aamusta iltaan kaupungilla juokseminen on jättänyt blogin hieman taka-alalle, mutta muistakaa seurata meitä Instagramissa (@ewoklife ja @ms667) jonne yritetään vähän reaaliaikaisemmin latailla kuvia ja juttuja. Kaikenlaista matskua on kerennyt kerääntyä niin videon kuin valokuvien muodossa, joten Japani-juttuja tulee kyllä kotiinpaluun jälkeenkin riittämään.

Nyt kello lähenee jo nukkumisaikaa ja aamulla on aikainen herätys, kun lähdemme kohti Nagoyaa – palataan myöhemmin siis taas!

6 Responses

 1. Upeita kuvia ja ihana toi video! Kiva kun oot jaksanut näin aktiivisesti sieltä reissun päältäkin blogailla. (-:

  Harmi että menee vähän reissut ristiin – ensi viikolla kutsuu muakin Japani. :-)

  • Anne
   |

   Joo, olis kyllä ollut kiva törmätä täällä!!

 2. Olipa hauska toi video! Tuli ihan sellainen olo kuin olisi itsekin siellä mukana, kun näki kaiken ton vilinän kaduilla ja kaupungin äänet.

  • Anne
   |

   Kiva kun tykkäsit. Tuo oli kuvattu Shibuyan aseman edessä, josta kulkeekin päivittäin aika paljon ihmisiä :D

 3. Huh mikä ruuhka! Mun varmasti tarvis saada se päiväretki jonnekin bambeja katsomaan ihan vaan että pääsis hetkeksi eroon moisista ihmismassoista.

  Yhdyn tuohon ylempään kommenttiin että tosi kiva kun oot päivitellyt useasti paikanpäältä! Paljonko ne hostellit siellä sitten maksaa, jos kerta ovat puoli-ilmaisia? Se on aina vähän suhteellista… :)

  • Anne
   |

   Tajusin itsekin tuota videota katsellessa, että olisi toki voinut tarkentaa :D Kun eihän täällä nyt tietenkään esim. Kaakkois-Aasiaan, Intiaan, Nepaliin tms. verrattuna ole mitenkään erityisen edullista – mutta paikalliseen hintatasoon verrattuna kyllä, esim. meidän hostelli oli 6 yöltä jotain 200 euroa omalla huoneella joka omasta mielestäni tämmöisessä suurkaupungissa on aika kohtuullista (jos esim. vertaa vaikka New Yorkiin, jossa majoitus Brooklynissä hostellissa oli 200 euroa kahdelta yöltä!). Dormi olisi tietysti ollut vielä edullisempi. En hostellia valitessa hirveästi tuijottanut hintaa, vaan lähinnä sijaintia, joten varmasti vähän edullisemminkin saisi.

   Nyt muuten huomasin, että koska eurolla ei mene kovin lujaa, on hintataso kerennyt jo hieman muuttua siitä, mitä se oli kun varauksen tein! Eurolla saa vähän vähemmän jenejä nyt, joten luonnollisesti hinta on hieman kalliimpi kuin aiemmin. Tämä kannattaakin ottaa muuten huomioon majoituksia varaillessa ja maksaessa, jos varaushetkellä saa huoneen edullisesti (kun jenejä saa enemmän eurolla), niin kannattaa huone maksaa samantien pois!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.