Vihdoin New Yorkissa

Julkaistu Pohjois-Amerikka, USA 13

Pari päivää takana New Yorkissa ja on keretty nähdä, syödä ja kokea vaikka mitä. Pohjois-Amerikkaan saavuttiin American Airlinesin siivin. Koko kevään stressasin vaihtoa Chicagossa (ja olin 110% varma, että joudutaan molemmat tullin tai jonkun muun viranomaistahon kuulusteltaviksi jonka seurauksena myöhästytään jatkolennolta) mutta kaikki sujui kuin rasvattu – jopa LaGuardialta otettu taksi löysi perille hostelliin ilman sen kummempia mutkia tai ukotetuksi joutumista.

Näihin kahteen päivään on mahtunut sekaan järkyttävää jet lagia (ja siitä selviytymistä), erilaisia lihottavia ruokia, puhki käveltyjä jalkoja ja yksi kosinta joka kaikista viime aikaisista hääpuheista huolimatta tuli itselle aika yllätyksenä – toki positiivisena sellaisena.

Tällä hetkellä majoitutaan Times Squaren lähettyvillä Howardin, Johnin ja heidän kahden pikkukoiransa +  3 muun sohvasurffajan kanssa seuraavat kaksi yötä kunnes otetaan yöbussi kohti Montrealia. Materiaalia reissusta on kerennyt kertyä jo vaikka millä mitalla, mutta päätin ottaa rennosti niiden tänne suoltamisen suhteen. Välillä on hyvä vähän lomailla!

13 Responses

 1. Mari
  | Vastaa

  Paljon onnea kihlauksen johdosta! Ois mielenkiintoista kuulla joskus kun mietit häitä, että mimmoset pidätte :) ja häämatka ideoita kun ootte jo niin monessa paikassa käyny!

  • Anne
   |

   Noo, sen verran voin sanoa että kahden sniiduilijan (ja kaikki rahat matkoihin käyttävän) häät tuskin tulevat olemaan kovin ihmeelliset, mutta häämatkan kohde on kyllä jo mietitty valmiiksi. Tosin sille taidetaan lähteä vasta vähän myöhemmin kun pitää ensin käydä muutamassa muussakin paikassa.. :D Kiitos onnittelusta! :)

 2. Oih, onnittelut!!! Nyt kyllä valitsi mies upean kaupungin kosinnan ympärille :) Nykistä en vaan koskaan saa tarpeekseni. Mahtavaa matkan jatkoa! Rapotit luetaan yhtä innolla tulivat vaikka tulisivatkin perästä päin. Loma on harvinaista herkkua kuitenkin :)

  • Anne
   |

   Kiitos :) Tämä kyllä lisäsi Nykin taikaa.. Muutenkin aika ihana kaupunki!

 3. Amanda
  | Vastaa

  Oi onnea! :) Kuulostaa oikein hyvältä koko reissu!

  • Anne
   |

   Kiitos :)

 4. Ihanaa! Paljon onnea! Katsoinkin tuota vikaa kuvaa, että onkohan sitä menty kihloihin ja niinhän siinä alla olevassa tekstissä sitten luki :) Aikamoinen matkan aloitus!

  • Anne
   |

   Kiitos paljon :) Tämmöinen reissun aloitus tällä kertaa!

 5. Voi onnea teille!

  Mun ajatus menee aina näin Kihlaus -Häät -HÄÄMATKA! Itse en eronneena ja karanneena oikein enää innostu hääjutuista, mutta hääMATKOJA rakastan.

  • Anne
   |

   No siis naimisiinhan mennään nimenomaan sen hääMATKAN takia.. :D ja vielä kun sais jonkun sukulaisen pulittamaan sen ;)

 6. Katja
  | Vastaa

  Onneaaa!

  Mä täällä luen postauksia tyylikkäästi jälkijunassa, mutta vau, tulipas tästä hyvä mieli! :)

 7. Laura R.
  | Vastaa

  Aivan mahtava city kosinnalle, paljon onnea! Ja siis hääthän on ihan törkeen hyvä syy ottaa ja nostaa kytkintä kotimaasta vaikka vähän pidemmäksi aikaa, nimim. kokemusta on ;) Me kyllä pidettiin isot bileetkin, mitkä ei oo kyllä koskaan kaduttanut, mutta kieltämättä on käynyt mielessä, että oltais voitu kyllä tehdä esim. todella pähee Nykin matka niillä rahoilla mitä häihin meni. Nyt sit säästellään taas hamaan tappiin saakka, ennen ku päästään noihin maisemiin! Pikkasen nimittäin kirpaisee tollaset hinnat, huh huh! Varmaan nyt on tosin sesonki huipussaan, mikä entuudestaan nostaa hintoja? Huippua reissun jatkoa ja onnittelut vielä molemmille! :)

  • Anne
   |

   Joo, elokuu taitaa olla aika high seasonia joten hinnatkin on pilvissä. Toisaalta ihmettelen elokuun suosiota, kun on niin kuuma ja hiostava, luulisi että joku muu vuodenaika olis kivempi suurkaupunkiin matkustaessa? :P

   Opiskelijan tuloilla ei kyllä kummoisia hääjuhlia järkätä, mutta ei ne meille niin kovin tärkeitä olekaan. Mä en varsinaisesti ole mitään valkoinen hääpuku-tyyppiä, joten rahat pistetään mieluusti säästöän tulevaa häämatkaa varten (sitten kun se joskus tapahtuu) :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.